The Dutch4Kids en AllAboutArt slaan handen ineen voor Sophia Kinderziekenhuis

Na drie jaar op een rij een jaarlijkse Charity Golfdag op The Dutch georganiseerd te hebben door de stichting TheDutch4Kids. Is er afgelopen zaterdag een kick-off evenement geweest, op Spica Staete in Spijk, in samenwerking met TheDutch4Kids, AllAboutArt en het Sophia Kinderziekenhuis. Tijdens deze kick-off kon door de genodigden geboden worden op de kunstwerken. Vier verdiepingen waren volgehangen met mooie kunstwerken van de bekende Nederlandse schilders Ernst en Karin van Leyden en met Chinese en Russische kunst.

Middels veiling en giften was de totale opbrengst van deze dag € 13.600,- en dit bedrag is middels een cheque overhandigd aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Aanstaande 27 oktober zal op The Dutch de jaarlijkse Charity Day weer plaatsvinden. Elk jaar wordt er ruim € 100.000,- euro opgehaald tijdens deze spectaculaire golfdag, met het doel kinderen meer mogelijkheden te geven in hun leven. Ook regionale stichtingen worden voorzien van een bijdrage voor specifieke projecten die de kansen van kinderen vergroten.

Deel dit bericht via
Word vriend