231031-7362--scaled

Charity Day 2023

Dinsdag 31 oktober 2023 stond in het teken van de Charity Day van TheDutch4Kids. Het event werd als vanouds georganiseerd op de prachtige golfbaan The Dutch in Spijk.

Alle Charity-vrienden waren aanwezig en de opbrengst van deze editie van de Charity Day was overweldigend, er is maar liefst €130.500,- opgehaald voor de goede doelen projecten om kinderen een betere toekomst te bieden!

Dit fantastische bedrag zal worden verdeeld onder o.a. de vier partnerstichtingen die aan de TheDutch4Kids verbonden zijn, Stichting Vrienden van het Sophia, Stichting Hartekind, het Sikkelcelfonds en de Vrienden van Bambanani.

Graag willen we The Dutch, alle betrokkenen en sponsoren bedanken voor hun passie, inzet en bijdrage aan de Charity Day 2023!

Prachtige veilingitems

Deze dag organiseren we voor kinderen met zeldzame aandoeningen, voor kinderen met een hartafwijking, de jongste generatie in armoede van Zuid-Afrika en voor altijd vermoeide kinderen met sikkelcelziekte. Naast de opbrengst van de deelnemende flights, houden we ook een loterij en veiling.

Bekijk de veilingitems via het onderstaande digitale Charity Day Boekje.

Word vriend