Meld u aan voor de TheDutch4Kids Charity Day!

Dinsdag 29 oktober 2024 zijn we weer welkom bij The Dutch voor een onvergetelijke dag met o.a. golf, lekker eten en het belangrijkste; een veiling en muziekbingo! De opbrengst van de veiling, muziekbingo en flights wordt gebruikt om een betere toekomst te bieden aan kinderen die het nodig hebben. Deze dag organiseren we voor kinderen met zeldzame aandoeningen, voor een wereld zonder kinderkanker in kansarme landen, de jongste generatie in armoede van Zuid-Afrika, voedzame maaltijden voor hongerige kinderen in Franschhoek en voor altijd vermoeide kinderen met sikkelcelziekte.

Margot Janse gaat op de komende Charity Day van TheDutch4Kids op dinsdag 29 oktober het diner verzorgen voor alle deelnemers.
Zij is sinds 2022 verbonden als executive supervising chef aan restaurant SAAM in Ouderkerk a/d Amstel. Dit restaurant serveert een mix van de Nederlandse en Zuid-Afrikaanse gastronomie, waarbij inheemse kruiden en andere lokale ingrediënten een hoofdrol spelen.
Zij doet dit samen met het team van SAAM onder leiding van chef-kok Jasper Hermans. Jasper was hiervoor jarenlang chef-kok bij Aan de Poel** in Amstelveen en daarvoor bij De Basiliek* en Olivio*.

Margot komt zelf 5 keer per jaar een aantal weken naar SAAM om het team bij te staan en de menu’s verder te verfijnen.
Dit formidabele koppel staat, samen met de rest van het team, garant voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Margot en Jasper willen deze ervaring graag doorgeven aan de deelnemers van de TheDutch4Kids Charity Day!

Flight mogelijkheden

Individuele deelname basic: € 1.000
​​Individueel ticket inclusief deelname diner. U wordt ingedeeld met goed gezelschap.

Individuele deelname all-in: € 1.250
​Individueel ticket inclusief deelname diner, kaarten voor de muziekbingo en golfballen. U wordt ingedeeld met goed gezelschap.

Flight basic: € 4.000
Flight voor vier personen inclusief deelname aan diner.

Flight all-in: € 5.000
Flight voor vier personen inclusief deelname aan diner, kaarten voor de muziekbingo en golfballen.

Mijn gegevens

225 tekens resterend

Factuurgegevens

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacystatement pagina voor meer informatie.

Word vriend