Close

TheDutch4Kids Charity Day is terug van weggeweest & heeft uitgepakt!

Dinsdag 26 oktober 2021 stond in het teken van de Charity Day van TheDutch4Kids. Dit jaar kon het event weer als vanouds worden georganiseerd op de prachtige golfbaan The Dutch in Spijk. Wat een heerlijk gevoel om iedereen weer fysiek te mogen treffen en we kijken weer terug op een geweldige dag!

 

Alle Charity-vrienden waren aanwezig en de opbrengst van deze editie van de Charity Day was overweldigend, er is maar liefst €121.570 opgehaald voor de goede doelen projecten om kinderen een betere toekomst te bieden. Dit fantastische bedrag zal worden verdeeld onder o.a. de drie partnerstichtingen die aan TheDutch4Kids verbonden zijn, te weten Stichting Vrienden van het Sophia, het Sikkelcelfonds en Stichting Hartekind. Daarnaast zullen ook ingediende aanvragen van (regionale) gunningstichtingen verblijd worden met een donatie.

 

Overdag is er gegolfd onder begeleiding van vele golfprofessionals, ’s avonds werd het diner verzorgd door Restaurant Kasteel Heemstede en genoot iedereen van maar liefst twee optredens! De avond ging van start met een optreden van BreakSquad, gevolgd door een spetterend optreden van niemand minder dan Shirma Rouse en ZO! Gospel Choir. De avond werd afgesloten met een veiling en loterij waar mooie items beschikbaar waren gesteld.

 

Graag willen we The Dutch, alle betrokkenen en sponsoren bedanken voor hun passie, inzet en bijdrage aan de Charity Day 2021!

 

Graag tot volgend jaar!