Close

TheDutch4Kids Charity Day groot succes!

Op dinsdag 29 oktober 2019 stond de prachtige golfbaan The Dutch wederom volledig in het teken van de mooiste charitatieve golfdag van het jaar!

Overdag werd er onder een strak blauwe hemel gegolfd door maar liefst 21 teams onder begeleiding van de golfprofessionals van The Dutch. Na deze prachtige sportieve dag werd men onthaald voor een heerlijk diner bereid onder de bezielende begeleiding van vier chefkoks uit de eredivisie van de Nederlandse gastronomie, die zich deze dag belangeloos inzetten voor het goede doel. Meesterchef René Tichelaar van sterrenrestaurant De Gieser Wildeman, Erik van Loo topchef en eigenaar van sterrenrestaurant Parkheuvel te Rotterdam, Fred Mustert van restaurant Fred, en Joris Peters van het bekroonde restaurant Aan de Zweth in Schipluiden.

Het duurt te lang
Tijdens het diner werd er een veiling gehouden van bijzondere items voor het goede doel en vond er een bijzonder gastoptreden plaats van Davina Michelle, ambassadrice van het Sophia Kinderziekenhuis en onlangs uitgeroepen tot beste artiest van het jaar.

Een betere toekomst voor kinderen
Dit alles resulteerde in een prachtige opbrengst van maar liefst € 105.000,-. Dit bedrag is naast het Sikkelcelfonds en Stichting Hartekind bestemd voor het nieuwe Kinderhersencentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis dat in maart 2020 officieel van start zal gaan. Hiermee dragen Stichting TheDutch4Kids en golfbaan The Dutch bij aan het realiseren van gezondheidswinst voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of hersenaandoening.