Close

TheDutch4Kids – Charity Day 2018: ‘Een fantastische opbrengst voor de Kinderziekenhuizen’

TheDutch4Kids – Charity Day op The Dutch in Spijk stond dinsdag 30 oktober in het teken van de drie grote kinderziekenhuizen; Sophia, Emma en Wilhelmina en het Sikkelcelfonds.

Een substantieel deel van de opbrengst komt ten goede aan onderzoek op het gebied van de neonatologie en de sikkelcelziekte.
Tevens doneert TD4K aan de stichting Education for All, die meisjes van het platteland
in Marokko stimuleert en ondersteunt om verder te leren en te studeren.

De lokale stichting BreakSquad uit de omgeving Gorinchem/Leerdam heeft van ons begin 2018 een bijdrage ontvangen, omdat ze een voorbeeld zijn hoe jeugd elkaar onderling helpt om tot betere prestaties te komen. Onder luid applaus heeft BreakSquad deze dag een weergaloze voorstelling gegeven.

We leven in een tijd dat de economische voorspoed ongekend is en dat van iedereen verwacht wordt een bijdrage te leveren aan zinvolle doelen. Als deze verwachting dan ook nog uitkomt, kunnen we als stichting TD4K alleen maar dankbaar zijn.

Er is 30 oktober weer een fantastische dag van gemaakt met behulp van trouwe ondersteuners zoals golfbaan The Dutch, de pro’s, de sponsoren en al het facilitaire personeel rondom The Dutch.

De 70 donerende deelnemers (ook niet-leden) hebben een mooie golfdag gehad en precies tussen de buien door van de mooie golfbaan kunnen genieten.
Daarna hebben de loterij en de fantastische veiling er voor gezorgd dat we aan het eind van de avond een totaalbedrag van € 105.000,- hebben opgehaald.

We zijn als bestuur van TD4K oprecht blij dat we ‘onze’ kinderen weer een financieel handje mogen helpen.

Middels deze weg willen we iedereen hartelijk danken voor hun deelname en betrokkenheid.