Close

Charity Day 2022

“Dinsdag 11 oktober 2022 stond in het teken van de Charity Day van TheDutch4Kids. Het event werd als vanouds georganiseerd op de prachtige golfbaan The Dutch in Spijk.

Alle Charity-vrienden waren aanwezig en de opbrengst van deze editie van de Charity Day was overweldigend, er is maar liefst €122.000,- opgehaald voor de goede doelen projecten om kinderen een betere toekomst te bieden!

Dit fantastische bedrag zal worden verdeeld onder o.a. de drie partnerstichtingen die aan de TheDutch4Kids verbonden zijn, Stichting Vrienden van het Sophia, Stichting Hartekind en het Sikkelcelfonds. Daarnaast zullen ook ingediende aanvragen van (regionale) gunningstichtingen verblijd worden met een donatie.

Graag willen we The Dutch, alle betrokkenen en sponsoren bedanken voor hun passie, inzet en bijdrage aan de Charity Day 2022!

Foto impressie

Programma

09.30 uur Ontvangst

10.30 uur Welkomstwoord
11.00 uur Start Shotgun 18 holes
16.30 uur Binnenkomst flights en Borrel in de Spijk bar

17.30 uur Yara van Kerkhof, Nederlands Shorttracksters en ambassadeur van Hartekind,

Dr. Arend van Deutekom, kindercardioloog,

Remy Bonjasky, voormalig kickbockser.
18.00 uur Diner, veiling en prijsuitreiking. Optreden van OG3NE

Prachtige veilingitems

Deze dag organiseren we voor kinderen met zeldzame aandoeningen, voor kinderen met een hartafwijking en voor altijd vermoeide kinderen met sikkelcelziekte. Naast de opbrengst van de deelnemende flights, houden we ook een loterij en veiling.

Bekijk de veilingitems via het digitale Charity Day Boekje.