Close

Charity Day 2013

Op 29 oktober 2013 stond golfbaan The Dutch wederom volledig in het teken van de meest unieke golfdag van het jaar!  The Dutch heeft de complete accommodatie gratis ter beschikking gesteld aan de onafhankelijke Stichting TheDutch4Kids om op die dag zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die uw hulp keihard nodig hebben.

Reacties

De Charity Day 2013 was net als een jaar eerder vooral een relaxte en prettige dag: veel mensen komen om twee zaken te combineren: iets bijdragen aan een goed doel en tegelijkertijd een leuke dag golf beleven. De goede organisatie resulteert dan al snel in lekker genieten, in de baan en daarna in het restaurant. En als er dan aan het eind van de avond een mooi bedrag overblijft voor de gekozen kinder-projecten rijdt je tevreden naar huis.

Een dag golfen op The Dutch met vrienden of relaties is sowieso al veel waard. En als je dat met een beperkte extra bijdrage kunt combineren met het verbeteren van de toekomst van minder bedeelde kinderen, waar op de wereld ook, sla je twee vliegen in 1 klap: wie wil dat niet?

Partnerstichtingen

TheDutch4Kids steunt de volgende partnerstichtingen:

Veel mensen en organisaties willen écht een verschil maken. Dat kan bij Net4kids! Door kinderen in Afrika en Azië integrale ondersteuning te geven met structurele en concrete projecten op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Kies zelf je hulpproject, krijg 100% transparantie over bestedingen en zie welke directe impact jouw donatie heeft. TheDutch4Kids steunt via Net4kids het Kushi home in Delhi. Klik hier voor meer informatie.

 

NTI NLP Foundation helpt kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling. Door ondersteuning op het vlak van communicatie en persoonlijke groei wordt de mentale, emotionele en sociale ontwikkeling positief beïnvloed. De besteding van de gelden is verspreid over een groot aantal aandachtsgebieden, zoals: kinderen waar de reguliere instanties te kort schieten; ondersteuning van kinderen met trauma of handicap (bv. via Stichting de Jonge Weduwe en Stichting Only Friends); jongerenprojecten in Suriname; basisschool het Kleurenorkest; project ‘Uit de schaduw’ voor jongeren op scholen; lokaal jongerencentrum; en nog veel meer… Dank namens hen allen voor uw steun!

 

De Robert Kalkman Foundation laat kinderen met kanker en/of een beperking kennis maken met de fascinerende wereld van Golf. Ook hun broertjes/zusjes/vriendje/vriendinnetje kunnen meedoen met de Golf Fun clinics. Door het plezier, ontspanning, afleiding, frisse lucht en het competitie-element leven de kinderen helemaal op en ontstaan nieuwe vriendschappen. Voor de ouders is dit een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Dit geeft de kinderen veel kracht en energie om door te gaan. Marco van Basten is ambassadeur van de Robert Kalkman Foundation.