Partnerstichtingen

TheDutch4Kids steunt de volgende partnerstichtingen:

Veel mensen en organisaties willen écht een verschil maken. Dat kan bij Net4kids! Door kinderen in Afrika en Azië integrale ondersteuning te geven met structurele en concrete projecten op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Kies zelf je hulpproject, krijg 100% transparantie over bestedingen en zie welke directe impact jouw donatie heeft. TheDutch4Kids steunt via Net4kids het Kushi home in Delhi. Klik hier voor meer informatie.

NTI NLP Foundation helpt kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling. Door ondersteuning op het vlak van communicatie en persoonlijke groei wordt de mentale, emotionele en sociale ontwikkeling positief beïnvloed. De besteding van de gelden is verspreid over een groot aantal aandachtsgebieden, zoals: kinderen waar de reguliere instanties te kort schieten; ondersteuning van kinderen met trauma of handicap (bv. via Stichting de Jonge Weduwe en Stichting Only Friends); jongerenprojecten in Suriname; basisschool het Kleurenorkest; project ‘Uit de schaduw’ voor jongeren op scholen; lokaal jongerencentrum; en nog veel meer… Dank namens hen allen voor uw steun!

 

De Robert Kalkman Foundation laat kinderen met kanker en/of een beperking kennis maken met de fascinerende wereld van Golf. Ook hun broertjes/zusjes/vriendje/vriendinnetje kunnen meedoen met de Golf Fun clinics. Door het plezier, ontspanning, afleiding, frisse lucht en het competitie-element leven de kinderen helemaal op en ontstaan nieuwe vriendschappen. Voor de ouders is dit een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Dit geeft de kinderen veel kracht en energie om door te gaan. Marco van Basten is ambassadeur van de Robert Kalkman Foundation.