Charity Day 2013

Op 29 oktober 2013 stond golfbaan The Dutch wederom volledig in het teken van de meest unieke golfdag van het jaar!  The Dutch heeft de complete accommodatie gratis ter beschikking gesteld aan de onafhankelijke Stichting TheDutch4Kids om op die dag zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die uw hulp keihard nodig hebben.

Reacties

De Charity Day 2013 was net als een jaar eerder vooral een relaxte en prettige dag: veel mensen komen om twee zaken te combineren: iets bijdragen aan een goed doel en tegelijkertijd een leuke dag golf beleven. De goede organisatie resulteert dan al snel in lekker genieten, in de baan en daarna in het restaurant. En als er dan aan het eind van de avond een mooi bedrag overblijft voor de gekozen kinder-projecten rijdt je tevreden naar huis.

Een dag golfen op The Dutch met vrienden of relaties is sowieso al veel waard. En als je dat met een beperkte extra bijdrage kunt combineren met het verbeteren van de toekomst van minder bedeelde kinderen, waar op de wereld ook, sla je twee vliegen in 1 klap: wie wil dat niet?